Omletă cu roşii şi caşcaval
Un antreu sau un mic dejun consistent, pentru 4 persoane, pe care sigur vei vrea să-l mai repeţi!
De ce ai nevoie ca să faci omletă cu roşii şi caşcaval:
8 ouă
1 lingură cu făină
2-3 linguri cu smântână
150 g brânză
sare
boia
ulei
Pentru umplutură:
4 roşii
200 g caşcaval
sare
piper
Cum prepari clătite picante:
Baţi ouăle cu un praf de sare şi boia iute, după gust. Încorporezi smântâna, făina şi amesteci bine. Treptat pui şi brânza dată pe răzătoarea mică. Tai caşcavalul feliuţe subţiri. Speli roşiile, le feliezi şi le adaugi peste caşcaval. Pui sare şi piper şi amesteci. Ungi o tigaie cu ulei şi, când s-a încins, pui un sfert din compoziţia de omletă. Laşi câteva minute să se rumenească şi o întorci. Pui pe ea un sfert din umplutura de roşii şi cu paleta tragi deasupra cealaltă jumătate de omletă. Laşi 1-2 minute să se topească caşcavalul. Scoţi omleta şi repeţi până termini compoziţia.
Sursa foto: https://ro.pinterest.com