Omletă cu roşii şi caşcaval

23 ianuarie 2018   Rețete cu legume

Un antreu sau un mic dejun consistent, pentru 4 persoane, pe care sigur vei vrea să-l mai repeţi!

De ce ai nevoie ca să faci omletă cu roşii şi caşcaval:

8 ouă

1 lingură cu făină

2-3 linguri cu smântână

150 g brânză

sare

boia

ulei

Pentru umplutură:

4 roşii

200 g caşcaval

sare

piper

Cum prepari clătite picante:

Baţi ouăle cu un praf de sare şi boia iute, după gust. Încorporezi smântâna, făina şi amesteci bine. Treptat pui şi brânza dată pe răzătoarea mică. Tai caşcavalul feliuţe subţiri. Speli roşiile, le feliezi şi le adaugi peste caşcaval. Pui sare şi piper şi amesteci. Ungi o tigaie cu ulei şi, când s-a încins, pui un sfert din compoziţia de omletă. Laşi câteva minute să se rumenească şi o întorci. Pui pe ea un sfert din umplutura de roşii şi cu paleta tragi deasupra cealaltă jumătate de omletă. Laşi 1-2 minute să se topească caşcavalul. Scoţi omleta şi repeţi până termini compoziţia.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com

Mai multe