Paste carbonara cu spanac şi ciuperci

15 mai 2017   Rețete cu legume

Încearcă o altfel de reţetă de paste carbonara, cu spanac şi ciuperci, perfectă pentru momentele în care vrei să găteşti ceva uşor şi rapid.

Ingrediente

300 g paste

ulei

150 g ciuperci, feliate

240 g spanac

3 ouă

nucşoară, după gust

100 ml smântână

50 g parmezan, ras

seminţe de pin, opţional

sare

piper

Mod de preparare

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, căleşti, în puţin ulei, ciupercile, 3-4 minute. Adaugi frunzele de spanac spălate şi uscate, şi mai laşi pe foc încă aproximativ 2-3 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Baţi ouăle cu parmezanul, smântâna, nucşoara, sare şi piper. Amesteci cu pastele şi compoziţia cu ciuperci. Serveşti cu seminţe de pin, opţional.

Sursa https://realfood.tesco.com

Mai multe