Paste cu ciuperci şi spanac

29 ianuarie 2018   Rețete cu legume

Gustoase şi săţioase, pastele cu ciuperci şi spanac sunt foarte bune la masa de prânz sau la cină.

Ingrediente

250 g paste

3 linguri făină

250 ml supă de pui sau legume

250 ml lapte

3 linguri ulei

250 g ciuperci feliate

2 căţei de usturoi zdrobiţi

100 g brânză rasă

450 g spanac

sare

piper

Mod de preparare – Paste cu ciuperci şi spanac

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci făina cu supa, laptele, sare şi piper, după gust. Căleşti ciupercile în puţin ulei 5-6 minute, apoi le combini cu usturoiul încă 1-2 minute.

Torni compoziţia cu lapte peste ciuperci şi usturoi şi laşi să dea uşor în clocot 3-4 minute, până când sosul începe să se îngroaşe. Încorporezi brânza până se topeşte, apoi amesteci cu spanacul spălat şi scurs. Combini cu pastele. Serveşti imediat.

Sursa https://shewearsmanyhats.com

https://shewearsmanyhats.com

Mai multe