Paste cu ciuperci şi spanac
Gustoase şi săţioase, pastele cu ciuperci şi spanac sunt foarte bune la masa de prânz sau la cină.
Ingrediente
250 g paste
3 linguri făină
250 ml supă de pui sau legume
250 ml lapte
3 linguri ulei
250 g ciuperci feliate
2 căţei de usturoi zdrobiţi
100 g brânză rasă
450 g spanac
sare
piper
Mod de preparare – Paste cu ciuperci şi spanac
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci făina cu supa, laptele, sare şi piper, după gust. Căleşti ciupercile în puţin ulei 5-6 minute, apoi le combini cu usturoiul încă 1-2 minute.
Torni compoziţia cu lapte peste ciuperci şi usturoi şi laşi să dea uşor în clocot 3-4 minute, până când sosul începe să se îngroaşe. Încorporezi brânza până se topeşte, apoi amesteci cu spanacul spălat şi scurs. Combini cu pastele. Serveşti imediat.