Paste cu sos de usturoi şi parmezan

8 februarie 2018   Rețete cu legume

Cine poate refuza o porţie gustoasă de paste? Încearcă şi tu reţeta cu usturoi şi parmezan.

Ingrediente

5-6 căţei de usturoi

300 g paste

oregano, după gust

cimbru, după gust

100 ml lapte

50 g parmezan

sare

piper

Mod de preparare – Paste cu usturoi şi parmezan

Cureţi căţeii de usturoi şi îi aşezi într-o tavă tapetată. Îi dai la cuptorul încins până se rumenesc uşor, apoi îi zdrobeşti. Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Dai pe foc laptele împreună cu usturoiul 1-2 minute. Adaugi oregano, cimbru, sare şi piper, după gust. Amesteci cu pastele, apoi presari parmezanul ras. Serveşti imediat.

Sursa http://littlespicejar.com

http://littlespicejar.com

Mai multe