Piept de pui cu bacon şi fasole verde
Rapid, gustos şi săţios! Pieptul de pui cu bacon şi fasole verde este ideal atunci când vrei să pregăteşti o masă cu ce ai prin casă, pentru ce dragi.
De ce ai nevoie pentru a pregăti piept de pui cu bacon şi fasole verde
4 faşii bacon
450 g piept de pui
sare, după gust
ceapă tocată, după gust
2 caţei de usturoi, pisaţi
150 ml supă de legume
cimbru, după gust
230 g fasole verde
Cum prepari pieptul de pui cu bacon şi fasole verde
Taie baconul în bucăţi potrivite şi rumeneşte-l într-o tigaie, la foc mediu, până devine crocant. Condimentează pieptul de pui cu sare şi piper, după ce l-ai porţionat. Găteşte-l în tigaie timp de 4 minute pe fiecare parte, sau până ţi se pare ca e bine făcut. Pune-l pe o farfurie şi acoperă cu folie.
Căleşte fasolea verde 1 minut, apoi adaugă usturoiul şi amestecă încă aproximativ 30 de secunde. Adaugă supa de pui şi cimbrul şi lasă pe foc încă 8 minute. La final, pune pieptul de pui în sosul obţinut încă 30 de secunde, la foc mic. Serveşte cu bacon pe deasupra.
Sursa http://www.skinnytaste.com