Piept de pui cu bacon şi fasole verde

19 ianuarie 2017   Rețete cu legume

Rapid, gustos şi săţios! Pieptul de pui cu bacon şi fasole verde este ideal atunci când vrei să pregăteşti o masă cu ce ai prin casă, pentru ce dragi.

De ce ai nevoie pentru a pregăti piept de pui cu bacon şi fasole verde

4 faşii bacon

450 g piept de pui

sare, după gust

ceapă tocată, după gust

2 caţei de usturoi, pisaţi

150 ml supă de legume

cimbru, după gust

230 g fasole verde

Cum prepari pieptul de pui cu bacon şi fasole verde

Taie baconul în bucăţi potrivite şi rumeneşte-l într-o tigaie, la foc mediu, până devine crocant. Condimentează pieptul de pui cu sare şi piper, după ce l-ai porţionat.  Găteşte-l în tigaie timp de 4 minute pe fiecare parte, sau până ţi se pare ca e bine făcut. Pune-l pe o farfurie şi acoperă cu folie.

Căleşte fasolea verde 1 minut, apoi adaugă usturoiul şi amestecă încă aproximativ 30 de secunde. Adaugă supa de pui şi cimbrul şi lasă pe foc încă 8 minute. La final, pune pieptul de pui în sosul obţinut încă 30 de secunde, la foc mic. Serveşte cu bacon pe deasupra.

Sursa http://www.skinnytaste.com

Mai multe