Plăcintă cu cartofi şi pătrunjel

14 decembrie 2017   Rețete cu legume

Uşor de preparat şi foarte săţioasă, plăcinta cu cartofi şi pătrunjel este perfectă pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente 1 ceapă tocată 1 mână de pătrunjel tocat 2-3 cartofi, feliaţi 8 ouă 1-2 linguri ulei 2 linguri lapte sare piper

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Sotezi ceapa în uleiul încins, 3-4 minute, până se înmoaie. Adaugi cartofi şi îi ţii pe foc 5 minute, amestecând constant. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pui cartofii şi ceapa într-o tavă sau vas termorezistent.

Baţi ouăle cu laptele. Torni în tavă. Dai la cuptor aproximativ 45 de minute. Laşi la răcit 5 minute. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://12tomatoes.com

http://12tomatoes.com

Mai multe