Plăcintă pufoasă cu fasole verde

22 iunie 2015   Rețete cu legume

Mâncărurile cu fasole verde sunt cu siguranţă pe gustul multora dintre voi. Aşa că avem pentru voi această delicioasă reţetă!

Ingrediente

1 pachet de aluat congelat pentru pateuri 1 kg fasole păstăi 100 g unt piper alb sare 1 ou

Cum se prepară

Se curăţă fasolea, se taie bucăţi mici care se pun la fiert în apă cu sare. După ce a fiert, se scurge foarte bine şi se sotează în unt timp de 15 min. Se potriveşte gustul de sare şi piper.Din aluatul dezgheţat se întinde o foaie care se aşază pe fundul unei tăvi rotunde cu pereţi demontabili şi se ridică şi pe pereţi. Din aluatul care a rămas se taie benzi de 4-5 cm care se aşază deasupra umpluturii. Se unge cu oul bătut şi se dă la copt pentru 20 de minute.

Mai multe