Roşii umplute cu cremă de brânză

8 decembrie 2016   Rețete cu legume

Roşiile pot fi umplute cu brânză, pate sau pastă de măsline şi de fiecare dată vor fi delicioase. Astăzi îţi arătăm cum să prepari cea mai bună umplutură din cremă de brânză.

De ce ai nevoie pentru roşii cu cremă de brânză

12 roşii medii

200 g brânză de vaci

4 linguri smântână

rozmarin

busuioc

cimbru

sare

piper

Cum se prepară roşii umplute cu cremă de brânză

Speli roşiile şi le tai la un capăt. Cu o lingură, le scoţi pulpa, pentru a face loc umpluturii. Amesteci brânza cu smântâna, sărezi, piperezi şi adaugi rozmarin, cimbru, busuioc, după gust. Fiecare roşie o umpli generos cu cremă şi aşezi deasupra capacele tăiate la început. La final, le decorezi după preferinţă.

Mai multe