Ruladă cu ardei şi brânză
Iată un aperitiv pe care îl poţi prepara la ocazii festive, pentru care vei primi laude cu siguranţă.
Ingrediente (8 porţii)
Pentru foaie 6 ouă 3 linguri smântână 2 linguri făină 100 g caşcaval
300 g brânză de vaci
100 g caşcaval
2 linguri smântână
1 legătură ceapă verde
1 ardei roşu
1 legătură pătrunjel verde
sare
piper
3 linguri ulei
1 foaie salată
Mod de preparare
Se bat ouăle cu smântâna, caşcavalul ras şi făina şi se condimentează cu sare şi piper. Se întinde compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi se dă la cuptor pentru 20 de minute.
Se amestecă brânza cu smântâna, se adaugă ardeiul tăiat mărunt, caşcavalul tăiat cubuleţe, ceapa verde tocată, salata tăiată fâşii, sare şi piper şi se omogenizează. După ce se scoate foaia de omletă din cuptor, se răstoarnă pe o tavă, se întinde crema de brânză, se rulează şi se taie bucăţi. Se decorează cu ardei roşu, pătrunjel şi ceapă verde tăiate mărunt.