Salată de crudităţi cu sardine

29 ianuarie 2015   Rețete cu legume

După mese îmbelşugate sau pentru cine uşoare poţi pregăti această salată de crudităţi cu sardine.

Ingrediente pentru salată de crudităţi cu sardine

2 mere 2 cutii de sardine în ulei picant 200 g caşcaval 150 g ţelină, 150 g castraveciori muraţi 150 g maioneză 3 linguri iaurt sare piper alb lămâie mărar ridichi pentru decor

Mod de preparare pentru salată de crudităţi cu sardine

Într-un castron, se pun sardinele scurse de ulei. Merele se curăţă de seminţe, se taie cubuleţe mici împreună cu caşcavalul şi se pun peste sardine. Se adaugă ţelina şi castraveciorii muraţi tăiaţi felii subţiri. Se amestecă ­toate ­ingredientele. Se adaugă zeamă de ­lămâie, sare şi piper, după gust. La final, se adaugă iaurtul, maioneza şi se lasă salata în frigider pentru câteva minute. Se decorează cu felii de ridichi, mărar şi cu felii de lămâie. Această delicioasă saltp de crudităţi cu sardine se serveşte pe felii de pâine uşor prăjite.

Mai multe