Spaghete cu legume
Pentru o porţie zdravănă şi delicioasă de spaghete nu e nevoie neapărat de carne! Le poţi prepara şi cu legume!
Ingrediente
1 pachet spaghete 1 ceapă 1 dovlecel 1 vânătă 5 căţei usturoi 500 g roşii 2 linguri ulei sare piper 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare
Fierbi spaghetele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le strecori şi le laşi la scurs. Păstrezi o cană din apa în care au fiert. Încingi uleiul şi căleşti ceapa şi usturoiul tăiate fin. Laşi puţin şi adaugi, pe rând, dovlecelul şi vânăta tăiate feliuţe, amesteci şi pui roşiile date prin răzătoare, potriveşti gustul de sare şi piper şi aştepţi să se combine aromele, apoi torni în vas şi pastele. Dacă vrei mai mult sos, poţi turna din apa în care au fiert pastele. Serveşti cu pătrunjel tăiat mărunt.