Stroganoff de ciuperci
3 ianuarie 2018
Rețete cu legume
Cinele rapide sunt idei perfecte atunci când încerci să faci 50 de lucruri deodată. Are puţine calorii şi este şi foarte gustoasă.
Ingrediente
1 linguriţă ulei 1 ceapă, tocată 4 căţei usturoi, pisaţi 500 g ciuperci, feliate sau tocate 50 ml supă de legume 1 linguriţă boia piper 3 linguriţe smântână 4 linguri pătrunjel tocat
Mod de preparare
Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ceapa, usturoiul şi ciupercile la flacără medie pentru 5-10 minute, până când se înmoaie puţin. Pui supa de legume şi boiaua şi asezonezi cu piper. mai laşi 5 minute pe foc. Înainte de a servi, încorporezi smântâna şi jumătate din cantitatea de pătrunjel. Serveşti cu restul de pătrunjel presărat pe deasupra. Poţi servi cu garnitură de orez sălbatic.