Supă-cremă de spanac
25 aprilie 2018
Rețete cu legume
Fiindcă e vremea verdeţurilor, încearcă o reţetă de supă-cremă de spanac!
De ce ai nevoie ca să găteşti supă-cremă de spanac:
500 g spanac proaspăt
apă, pentru opărit spanacul
3 linguri unt
2 cartofi
3 căni lapte
sare
piper, după gust
Cum prepari supă-cremă de spanac:
Cureţi şi speli bine spanacul, apoi îl opăreşti în apă cu puţină sare. Nu-l scurgi.
Într-o oală topeşti untul la foc mediu-mic. Adaugi laptele fierbinte şi supa, precum şi cartofii. Fierbi până se înmoaie cartofii şi până începe să se îngroaşe. Scoţi spanacul si cartofii şi îi pasezi cu blenderul până obţii o pastă, apoi o torni înapoi în oală. Asezonezi cu sare şi piper, după gust şi opreşti focul.