Supă-cremă de ţelină. Reţeta lui Jamie Oliver
Are o consistenţă incredibil de cremoasă ţi un gust care te va cuceri de la prima lingură. Află cum se prepară supa-cremă de ţelină după reţeta lui Jamie Oliver.
De ce ai nevoie pentru supa-cremă de ţelină după reţeta lui Jamie Oliver
4 linguri ulei de măsline
2 cepe tocate
1 ţelină tocată
4 mere tăiate cubuleţe
2 l supă de legume sau de pui
200 ml smântână
câteva frunze de salvie
sare, piper
alune
Cum se prepară supa-cremă de ţelină după reţeta lui Jamie Oliver
Încinge uleiul într-o cratiţă şi căleşte ceapa. După 5 minute adaugă ţelina şi merele şi mai lasă pe foc, amestecând din când în când, 2-3 minute. Toarnă supa, asezonează cu sare şi piper şi lasă să fiarbă până se înmoaie ţelina. Blendează supa, adaugă jumătate din smântână şi amestecă până se omogenizează. Toacă mărunt salvia şi presar-o peste supă. Când serveşti pune în fiecare castron câte o lingură din smântâna rămasă şi alune.
Sursa foto http://www.jamieoliver.com