Supă de sfeclă şi roşii

7 decembrie 2016   Rețete cu legume

Iarna este cel mai bun moment în care să te bucuri de un bol cu supă caldă. Iar combinaţia de sfeclă roşie şi roşii va fi cu siguranţă pe gustul tău. Pentru un plus de gust, foloseşte supă de legume sau de pui în loc de apă.

De ce ai nevoie pentru supă de sfeclă cu roşii

2 sfecle roşii medii

3 roşii

200 ml supă de legume sau de pui

1 linguriţă boia de ardei iute

sare, după gust

2 linguri iaurt

Cum se prepară supa de sfeclă cu roşii

Speli sfeclele, le înfăşori în folie de aluminiu şi le coci la cuptor aproximativ o oră. Descojeşti roşiile, le toci şi le fierbi 20 de minute cu puţină apă. După ce sfeclele s-au înmuiat, le  cureţi şi le pasezi împreună cu roşiile. Le amesteci cu supa, adaugi sare şi pudra de ardei şi ţii pe foc 3-4 minute. Serveşti cu iaurt.

Sursa http://www.purplecinnamon.com/

http://www.purplecinnamon.com/

Mai multe