Supă rece de sfeclă - Reţeta Marthei Stewart
4 iulie 2017
Rețete cu legume
Martha Stewart ne recomandă pentru zilele caniculare de vară o supă răcoritoare, care nu necesită fierbere. În acest fel, vei sta departe de aragaz şi vei face supe reci, precum cea de mai jos, cu ajutorul blenderului.
Ingrediente
450 g sfeclă roşie (legume mari, tăiate în bucăţi cât mai mari) 4 cepe verzi, tocate 3 căni lapte bătut, degresat (750 ml) 1 1/4 linguriţă sare grunjoasă
Mod de preparare
Pasezi sfecla roşie împreună cu ceapa, laptele bătut şi sarea într-un blender, până obţii o supă omogenă. O dai la frigider, până se răceşte, aproximativ 1 oră. Amesteci bine compoziţia şi, dacă doreşti, adaugi mai mult lapte bătut, înainte să o serveşti.
Sursa + foto: www.marthastewart.com