Tartă cu spanac
18 decembrie 2014
Rețete cu legume
Chiar dacă nu este primăvară, poţi prepara această tartă dacă ai spanac congelat, iar gustul va fi la fel de bun.
Ai nevoie de
2 pungi spanac
2 căni cu brânză feta mărunţită
½ cană cremă de brânză
½ cană iaurt
½ cană lapte
2 cepe
4 căţei de usturoi
½ lingură oregano uscat
Piper
Lasă spanacul să se decongeleze, după care stoarce-l bine cu mâinile .Amestecă într-un bol toate ingredientele până se omogenizează. Pune compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi acoperă tarta cu o folie. Dă-o la cuptor pentru 35 de minute, după care îndepărtează folia şi mai las-o 5-6 minute, până se rumeneşte. Se serveşte cu pâine integrală sau biscuiţi cu cereale.
Suras foto http://ifoodreal.com