Tortellini cu ciuperci

10 martie 2016   Rețete cu legume

Dacă prepari această reţetă în seara aceasta, poţi considera că ai asigurat cina.

Ingrediente (4 porţii)

400 g tortellini

400 ml smântână

300 g ciuperci champignon

2 căţei de usturoi

1 lingură pătrunjel verde tocat

1 lingură unt

sare

piper

Mod de preparare Cureţi ciupercile, le tai felii subţiri şi le căleşti în unt până se înmoaie şi scade apa lăsată de ele. Adaugi peste ciuperci usturoiul tocat mărunt, sare şi piper, după gust, apoi le dai deoparte de pe foc şi le păstrezi calde.

Separat, fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor înscrise pe pachet, le scurgi şi le amesteci cu ciupercile sotate. Serveşti pastele calde garnisite cu smântâna amestecată cu pătrunjelul tocat mărunt.

Mai multe