Vânătă la grătar
3 iulie 2015
Rețete cu legume
Pentru că în acest sfârşit de săptămână temperaturile se anunţă caniculare, ai cea mai bună scuză să ieşi la un grătar. Şi alături de carne, încearcă şi o vânătă la grătar.
De ce ai nevoie pentru vânătă la grătar
1 vânătă medie
2-3 roşii
1-2 căţei de usturoi
2-3 bucăţi brânză feta
Pătrunjel
Busuioc
Ulei
Sare
Piper
Cum se prepară vânăta la grătar
Spală vânăta şi taie-o felii, fără să le desfaci de tot de capătul superior. Unge feliile cu ulei şi asezonează-le cu sare şi piper. Toacă mărunt usturoiul, pătrunjelul şi busuiocul. Pune printre felii de vânătă, pătrunjel, busuioc, usturoi, brânza şi roşiile feliate. Pune-o pe grătar şi las-o până se înmoaie.
Sursa foto http://all-thats-jas.com