Ciocănele de pui cu ghimbir şi usturoi la cuptor
Apetisante şi uşor de preparat, ciocănelele de pui cu ghmbir şi usturoi se rumenesc imediat la cuptor.
Ingrediente pentru ciocănele de pui cu ghimbir şi usturoi la cuptor
650 g ciocănele de pui
ghimbir proaspăt ras, după gust
5 căţei de usturoi
1-2 linguri sos de soia
1 lingură miere
1 lingură ulei
1 linguriţă mix de condimente
sare
piper
Mod de preparare – Ciocănele de pui cu ghimbir şi usturoi la cuptor
Speli bine ciocănelele şi le usuci pe un prosop de hârtie. Le presari cu ghimbir, usturoiul pisat, sare şi piper, după gust. Pui ciocănelele într-o pungă resigilabilă şi le combini cu uleiul, sosul de soia, mierea şi mixul de condimente. Agiţi bine şi laşi la marinat 30 de minute.
Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Aranjezi puiul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor 30-40 de minute. Serveşti imediat.
Sursa https://rasamalaysia.com