Ciuperci cu usturoi la cuptor

21 martie 2018   Rețete de regim

O masă simplă, uşoară, dar foarte gustoasă, ciupercile cu usturoi la cuptor sunt un deliciu.

Ingrediente

50 g unt, topit

4 căţei de usturoi, zdrobiţi

1 lingură zeamă de lămâie

1 linguriţă cimbru uscat

½ linguriţă rozmarin uscat

1 kg ciuperci

crenguţe de cimbru, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Ciuperci cu usturoi la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci untul cu usturoiul, zeama de lămâie, cimbrul, rozmarinul, sare şi piper, după gust.

Speli bine ciupercile şi le aşezi într-o tavă unsă cu puţin unt sau ulei. Le stropeşti cu amestecul de usturoi până sunt bine acoperite. Dai la cuptor 12-15 minute, întorcându-le din când în când. Serveşti cu crenguţe de cimbru rupte.

Sursa https://damndelicious.net

https://damndelicious.net

Mai multe