Fasole verde şi cartofi roşii (inimă sănătoasă)

21 septembrie 2016   Rețete de regim

Poţi avea grijă de inima ta prin câteva schimbări simple, îmbunătăţindu-ţi dieta şi consumând alimente cu un conţinut sărac de sodiu. Încearcă şi tu această reţetă şi descoperă un preparat simplu şi delicios, care are grijă de sănătatea inimii tale.

Ingrediente

250 g fasole verde, tăiată bucăţi mici 250 g cartofi roşii, tăiaţi cubuleţe 2 linguri pătrunjel proaspăt 1 lingură (+ 1 ½ linguriţe) margarină light 1 praf sare piper negru măcinat, după gusst boia, după gust

Mod de preparare

Într-o cratiţă mare, fierbi fasolea verde şi o scurgi când este gata, iar în alt vas fierbi cartofii până se înmoaie. Muţi legumele într-un bol potrivit, pentru servire. Adaugi restul ingredientelor, amesteci bine până când boiaua acoperă uniform legumele.

Sursa + foto: www.heart.org

Cartofi crocanţi fără sare (inimă sănătoasă)

Cartofi crocanţi fără sare (inimă sănătoasă)

Salată cu spanac, nuci şi afine (inimă sănătoasă)

Salată cu spanac, nuci şi afine (inimă sănătoasă)

Salată de avocado cu piept de pui şi migdale (inimă sănătoasă)

Salată de avocado cu piept de pui şi migdale (inimă sănătoasă)

Salată de roşii cu mozzarella (boli de inimă)

Salată de roşii cu mozzarella (boli de inimă)

Mai multe