Frigărui cu carne de vită la grătar
8 iunie 2018
Rețete de regim
Perfecte pentru weekend sau mesele în familie, frigăruile cu carne de vită sunt foarte gustoase. Încearcă şi tu reţeta de azi.
Ingrediente pentru frigărui cu carne de vită la grătar
250 g carne de vită
½ ceapă
1 ardei gras
pătrunjel tocat, după gust
Pentru marinată
2 linguri ulei
zeama de la 1 lămâie
3 căţei de usturoi, pisaţi
1 linguriţă usturoi pudră
50 g ketchup, opţional
sare
piper
Mod de preparare – Frigărui cu carne de vită la grătar
Combini toate ingredientele pentru marinată într-un bol. Tai carnea cubuleţe, apoi feliezi ardeiul gras şi ceapa. Amesteci carnea cu marinata şi o dai la rece 2 ore.
Aranjezi cubuleţele de carne şi legumele pe beţe pentru frigărui. Le rumeneşti 2-3 minute pe grătarul încins pe fiecare parte. Serveşti cu pătrunjel.