Inimioare cu migdale (pentru diabet)

8 ianuarie 2016   Rețete de regim

Aceste fursecuri pot preparate atât când cei mici îţi cer ceva dulce, dar şi atunci când vrei să faci o surpriză cuiva drag. Învaţă cum se prepară fursecuri cu migdale.

De ce ai nevoie pentru fursecuri cu migdale

250 g unt

100 g îndulcitor

2 gălbenuşuri

1 vârf de cuţit praf de copt

100 g migdale măcinate

350 g făină

50 g migdale decojite

Cum se prepară fursecuri cu migdale

Mixezi îndulcitorul cu untul şi un gălbenuş pâ­nă se formează o com­poziţie cremoasă. Adaugi treptat migdalele măcina­te, praful de copt, făina şi frămânţi un aluat omo­gen, pe care îl împache­tezi în folie şi îl laşi la rece circa două ore.

Întinzi aluatul în foaie subţire, decupezi cu o for­mă specială inimioare şi le aşezi într-o tavă tapeta­tă cu folie de copt, la dis­tanţă una de alta. Separat, baţi gălbenuşul rămas cu o linguriţă de apă şi ungi deasupra fiecare inimioa­ră. Lipeşti deasupra câte o migdală şi le coci circa 15 minute în cuptorul pre­încălzit. Le scoţi din cup­tor şi le laşi să se răceas­că pe un grătar.

Mai multe