Mazăre sotată cu salată iceberg

3 februarie 2017   Rețete de regim

Eşti cu ochii tot timpul pe cântar? Avem reţeta perfectă pentru tine, atunci când duci o luptă constantă cu kilogramele. Acest preparat are puţine calorii şi vei avea astfel grijă de greutatea ta.

Ingrediente

40 g unt 2 căţei de usturoi zdrobiţi 1 ceapă albă potrivită, tăiată julien 120 ml supă de pui 500 g mazăre congelată ¼ salată iceberg mică, tocată

Mod de preparare

Topeşti untul într-o tigaie, la foc mare, adaugi usturoiul şi ceapa şi le sotezi, amestecând, 5 minute sau până când se înmoaie ceapa. Torni supa de pui şi laşi să dea în clocot. Reduci flacăra la foc mediu, adaugi mazărea congelată şi o ţii pe foc 4-5 minute sau până este pătrunsă. Adaugi salata tocată şi serveşti mâncarea caldă.

Sursa + foto: www.taste.com.au

www.taste.com.au

Salată de sfeclă cu mazăre şi sos de mentă

Salată de sfeclă cu mazăre şi sos de mentă

Supă de mazăre uscată

Supă de mazăre uscată

Mazăre cu usturoi la cuptor

Mazăre cu usturoi la cuptor

Mai multe