Peşte pe pat de legume (reumatism)

5 octombrie 2015   Rețete de regim

Nicio masă fără peşte! Ne-am conformat şi am pregătit azi o nouă reţetă cu peşte.

Ingrediente

4 fileuri de cod ½ lămâie 4 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 1 mână de fasole verde câteva roşii cherry 1 dovlecel sare piper

Mod de preparare

Speli peştele, îl usuci şi-l condimentezi, după gust, cu sare şi piper. Ungi tava cu ulei, aşezi usturoiul zdrobit, fasolea curăţată, dovlecelul tăiat rondele şi ceapa julien, sare şi piper, le amesteci, iar peste ele pui fileurile de peşte. Stropeşti peştele cu restul de ulei şi zeama de lămâie şi-l dai la cuptor 15 minute, după ce ai acoperit tava cu hârtie de copt. Dai hârtia deoparte, pui roşiile şi mai ţii încă 5-10 minute.

Mai multe