Prăjitură cu căpşuni
Un desert uşor de preparat, prăjitura cu căpşuni te va cuceri pe loc cu gustul său aromat.
Ingrediente pentru prăjitură cu căpşuni
1 ½ ceaşcă de făină
2 linguriţe praf de copt
1 praf de sare
150 g zahăr
2 linguri suc de portocale
60 g iaurt
3 ouă
1 esenţă de vanilie
2-3 linguri ulei
frişcă, pentru decor
Cum prepari prăjitura cu căpşuni
Într-un vas, combini făina cu praful de copt şi cu sarea. Adaugi zahărul, sucul de portocale, iaurtul, ouăle şi esenţa de vanilie. Amesteci bine până se omogenizează toate ingredientele, apoi încorporezi uleiul.
Pui compoziţia într-o tavă rotundă, tapetată în prelabil. O introduci în cuptorul încins şi o laşi să se coacă aproximativ 30-35 de minute, apoi o dai deoparte, să se răcească. Serveşti prăjitura decorată cu frişcă şi căpşuni întregi.
sursă: http://www.stumbleupon.com