Pui la cuptor cu brânză rasă

25 ianuarie 2018   Rețete de regim

Pui la cuptor cu brânză rasă

O reţetă sănătoasă ca să eviţi prăjitul în tigaie.

De ce ai nevoie ca să prepari pui la cuptor cu brânză rasă

110 g pesmet

2 linguri brânză rasă sau parmezan

1 lingură amestec de condimente

½ lingură de pudră de usturoi

½ lingură de pudră de ceapă

sare

piper

1 lingura ulei

1 kg bucăţi de pui

180 ml sos

170 g brânză mozzarella

Cum prepari pui la cuptor cu brânză rasă:

Încălzeşte în prealabil cuptorul la 375 grade. Intr-un castron mediu, amestecă la un loc pesmetul, brânza rasă sau parmezanul, pudra de usturoi, pudra de ceapă, sare şi piper. Pune uleiul într-o tavă. Dă fiecare bucată de pui prin amestecul de pesmet si condimente şi pune-le în tavă. Toarnă şi restul de pesmet si condiment. Dă la cuptor pentru 15 minute. Apoi întoarce-le invers şi mai dă la cuptor pentru încă 15 minute. Scoate tava din cuptor şi presară 2 linguri de sos şi 2 linguri de mozzarella rasă pe fiecare bucată de pui. Dă iar la cuptor pentru 10 - 15 minute sau până când se topeşte brânza. Serveşte fierbinte.

Sursa: https://www.organizeyourselfskinny.com

Mai multe