Sos de pere şi merişoare

27 iulie 2017   Rețete de regim

Iată cum poţi obţine un sos delicios de fructe, din doar 3 ingrediente! Reţeta pe care ţi-o recomandăm este extrem de simplă. În plus, este recomandată şi persoanelor care au intoleranţă la gluten (boala celiacă).

Ingrediente

350 g merişoare proaspete sau congelate 2 pere coapte, descojite şi fără cutia cu seminţe, tăiate cubuleţe 1/2 cană miere sau sirop de agave 1 cană de apă

Mod de preparare

Pui la fiert toate îngredientele, la foc mare, într-o cratiţă. Când au dat în clocot, reduci flacăra şi fierbi la foc mic 15 minute sau până când merişoarele se desfac, iar sosul se îngroaşă. Iei cratiţa de pe foc şi laşi sosul de fructe să se răcească, înainte de a-l da la frigider. Îl serveşti rece sau la temperatura camerei.

Sursa + foto: www.skinnytaste.com

www.skinnytaste.com

Mai multe