Supă-cremă de morcovi (arsuri la stomac)
22 septembrie 2015
Rețete de regim
Dacă suferi de arsuri la stomac, evită carnea prăjită, mezelurile, maioneza, smântâna, citricele, piureul ori salata de cartofi , ceapa şi usturoiul crude. Poţi mânca banane coapte, carne fi artă sau la cuptor, legume fi erte ori coapte, tocăniţe fără prăjeli şi fără făină.
Ingrediente
1 kg morcovi 5 cartofi 1 rădăcină pătrunjel 2 căţei usturoi 50 g unt sare
Mod de preparare
Cureţi toate legumele, le tai cuburi cât mai mici şi le căleşti foarte puţin în unt. Torni apă, potriveşti de sare şi le laşi să fi arbă complet. 2 După ce au fi ert, ori le pui
într-un blender şi le mixezi, ori le zdrobeşti cu presa de piure. O faci, după gust, mai groasă sau mai subţire. Pui din nou pe foc supa aproximativ 10 minute.