Supă-cremă de spanac
8 martie 2018
Rețete de regim
Ai aici o reţetă de supă de post foarte sănătoasă şi hrănitoare.
De ce ai nevoie ca să faci supă-cremă de spanac:
1 kg spanac congelat 8 cartofi 1 morcov tăiat feliuţe 1 ceapă 6 căţei de usturoi 2 linguri ulei 500 ml apă caldă sare piper
Cum prepari supă-cremă de spanac:
Încingi uleiul într-o oală şi căleşti uşor ceapa şi usturoiul. Adaugi pe rând morcovul şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Torni
apa şi laşi la fiert până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi spanacul şi mai ţii încă 10 minute. Amesteci.
Strecori şi mixezi legumele. Torni din apa în care au fiert în funcţie de cât de groasă vrei supa. Potriveşti gustul
de sare şi piper, apoi serveşti.