Tocăniţă de peşte (diabet)
14 octombrie 2015
Rețete de regim
Reţeta nu este neapărat cu peşte cod, dar este nevoie de un peşte cu carne albă.
Ingrediente
2 linguri ulei măsline 1 ceapă tocată 4 căţei usturoi pisaţi 500 g cod, tăiat în bucăţele 1 cutie roşii tocate 1/4 cană coriandru tocat 2 linguri măsline verzi tăiate 1 lingură capere scurse 1 linguriţă oregano uscat sare 1/2 cană apă 1 avocado tăiat bucăţele
Mod de preparare
Încinge uleiul într-o tigaie. Adaugă ceapa şi sotează, apoi pune usturoiu şi mai lasă 1 minut.
Adaugă peştele, roşiile şi sucul de la ele, coriandru, măslinele, caperele, oregano şi sare. Amestecă. Adaugă apa. Acoperă şi lasă la fiert 20 de minute. Dă la o parte. Serveşte caldă sau la temperatura camerei, ornat cu felii de avocado.
sursa foto: www.thedailymeal.com