Ardei copţi cu brânză de capră şi pesto
24 august 2017
Rețete
Un aperitiv delicios, reţeta de ardei copţi cu brânză de capră şi pesto te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
8 ardei graşi
2 linguri sos pesto
1 lingură ulei de măsline
2 linguri oţet balsamic
85 g brânză de capră
oregano, după gust
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai fiecare ardei în jumătate şi îl cureţi de seminţe şi nervuri. Îi aşezi într-un bol. Amesteci cu sosul pesto, ulei şi oţet până ce sunt acoperiţi în totalitate.
Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor, 15 minute. Îi scoţi cu grijă şi îi umpli cu brânza mărunţită. Dai la cuptor încă 3-5 minute sau până ce brânza începe să se topească. Serveşti cu oregano.
Sursa https://aggieskitchen.com