Ardeiul gras, sursă importantă de substanţe nutritive

28 mai 2013   Rețete

E gustos, poate fi gătit într-o mie şi una de feluri,  e ideal în dietele prietenoase cu silueta şi remineralizante... şi aduce belşug de substanţe nutritive, începând cu vitamina C şi terminând cu concentraţiile crescute de antioxidanţi. Află care sunt multiplele beneficii ale ardeiului gras!

Un ardei gras mediu e un adevărat tezaur de substanţe nutritive. Îţi oferă concentraţii sporite de beta-caroten, vitamină C, bioflavonoide, steroli vegetali, antioxidanţi, acid folic şi vitamina B6.

În plus, e versatil, putând fi consumat într-o multitudine de moduri: crud, umplut, la vapori, copt etc. Când este gătit rapid – în wok sau la vapori -  valoarea sa nutriţională nu are de suferit.

Este savuros, are un plăcut gust dulceag care se accentuează de la ardeiul gras verde la cel roşu.

Citeşti articolul complet numai pe clickpentrufemei.ro

Citeşti articolul complet numai pe clickpentrufemei.ro

Mai multe