Bărcuţe din cartofi cu ou şi bacon
24 noiembrie 2017
Rețete
Bune pentru micul dejun sau ca gustare uşoară, bărcuţele cu ou şi bacon vor deveni cu siguranţă preferatele tale.
Ingrediente
2 cartofi copţi
50 g caşcaval ras
1 ardei gras tocat
1 mână de ciuperci tocate
4 fâşii de bacon rumenite
4 ouă
sare
piper
Mod de preparare – Bărcuţe din cartofi cu ou şi bacon
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai cartofii pe jumătate. Îi cureţi de miez, pe care îl amesteci cu ciupercile, ardeiul gras şi caşcavalul. Umpli jumătăţile de cartof cu această compoziţie.
Le aşezi într-o tavă şi spargi câte un ou în fiecare. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 20-30 de minute. Serveşti cu bucăţele de bacon crocant.