Brioşe cu şuncă şi caşcaval
14 septembrie 2017
Rețete
Foarte gustoase, perfecte ca şi gustare între mese sau la micul dejun, brioşele cu şuncă şi caşcaval trebuie incluse pe lista reţetelor de încercat toamna aceasta.
Ingrediente
5 ouă
240 ml lapte
150 g caşcaval ras
ceapă verde tocată, după gust
½ linguriţă cimbru
18 felii şuncă
ulei
sare
piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Baţi ouăle într-un bol. Amesteci cu celelalte ingrediente, cu excepţia feliilor de şuncă. Ungi o tavă de brioşe cu puţin ulei. Aşezi câte o felie de şuncă în fiecare formă. Adaugi aproximativ 3 linguri din compoziţia cu ou, de brioşă.
Dai la cuptor în jur de 25 de minute sau până când trec testul cu scobitoarea. Laşi la răcit 10 minute înainte de servire.
Sursa http://www.dinner-mom.com