Căpşune trase în ciocolată: desert de Valentine's Day
Sunt apetisante, instagramabile şi delicioase. Ai nevoie de doar trei ingrediente şi le poţi face chiar tu. O surpriză pentru Ziua Îndrăgostiţilor!
Ingrediente
500 g căpşuni
150 g ciocolată neagră
100 g ciocolată albă
100 g ciocolată roz, ruby
bomboane asortate, pentru decor
Speli căpşunile, le usuci şi le păstrezi codiţa. Topeşti separat, fiecare tip de ciocolată, pe baie de aburi. Laşi ciocolata la răcorit până ajunge la temperatura camerei.
Pregăteşti o tavă tapetată cu hârtie de copt şi un bol cu bombonle pentru decor. Scufunzi fiecare căpşună în ciocolată topită, după preferinţă, apoi o treci prin amestecul de bomboane. Aşezi căpşunile în tavă, pe hârtie de copt. Cu restul de ciocolată, pusă într-un poş, poţi decora în continuare căpşunile. Când ai terminat, le dai la frigider minimum o oră.
FOTO Shutterstock