Cea mai simplă reţetă de caşcaval pane, reţeta pas cu pas

24 octombrie 2017   Rețete

Un preparat bun la orice masă şi cu orice ocazie, caşcavalul pane se pregăteşte uşor şi rapid.

Ingrediente

2 linguri unt, topit

½ linguriţă usturoi pudră

2 foi aluat foietaj

200 g  felii telemea

200 g felii caşcaval

30 g parmezan ras

roşii cherry, după gust

Mod de preparare – Caşcaval pane

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci untul cu usturoiul pudră. Ungi o tavă cu jumătate din această compoziţie, lasând puţin spaţiu liber spre margini. Întinzi o foaie de aluat în tavă.

Aşezi feliile de brânză şi caşcaval deasupra, lasând liberă o porţiune mică dinspre capete.

Întinzi peste ele ce-a de-a doua foaie de aluat.

Presezi uşor marginile lăsate libere pentru ca umplutura să rămână închisă ermetic. Ungi cu untul rămas, apoi presari parmezanul.

Dai la cuptor 20-23 de minute sau până se rumeneşte uşor. Tai felii. Serveşti cu roşii cherry.

Sursa https://www.pillsbury.com

Mai multe