Cel mai simplu şi mai rapid pandişpan cu vanilie, ideal pentru torturi
8 august 2017
Rețete
Când vrei să prepari un blat rapid pentru tort, încearcă această reţetă de pandişpan cu vanilie.
De ce ai nevoie pentru pandişpan
2 ouă
200 g zahăr
60 ml ulei
200 g făină
3 linguriţe praf de copt
1 praf de sare
1 linguriţă esenţă de vanilie
150 ml apă caldă
100 ml lapte
Cum se prepară pandişpanul
Mixezi ouăle cu zahărul până când capătă o consistenţă spumoasă. Adaugi uleiul, în fir subţire, făina, laptele, apa, praful de copt, sarea şi esenţa de vanilie. Vei obţine o compoziţie nu foarte groasă, pe care o torni într-o tavă tapetată.
Dai blatul la cuptor până când trece testul scobitorii. Îl scoţi şi-l laşi la răcorit. Poţi mânca pandişpanul şi simplu, pudrat cu zahăr.