Chec pufos cu lămâie: reţetă fără zahăr
18 octombrie 2020
Rețete
Nu mai trebuie să-ţi faci griji pentru siluetă! Prepară acest desert fără zahăr şi savurează-l până la ultima înghiţitură!
Ingrediente
100 g unt
15 g îndulcitor
4 ouă
150 g făină
50 ml suc de lămâie
1 plic praf de copt
coaja rasă de la 1 lămâie
Mixezi untul cu îndulcitorul într-un bol, apoi adaugi ouăle, unul câte unul. Încorporezi, treptat, făina amestecată cu praful de copt, apoi coaja şi zeama de lămâie.
Torni compoziţia într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt. Coci checul 35-40 de minute, la 180 °C. Îl laşi la răcorit 10 minute până să-l scoţi din tavă şi îl ţii să se răcească complet înainte de servire.
FOTO Shutterstock