Chifteluţe de porc în sos alb

17 februarie 2017   Rețete

Cele mai delicioase chifteluţe sunt cele servite cu sos, iar reţeta cea mai bună ţi-o dăm noi!  Încearcă-le şi convinge-te!

De ce ai nevoie

Pentru chifteluţe

100 g pesmet

60 g smântână

500 g carne de porc

sare

piper

oregano

2 căţei de usturoi

1 ceapă roşie, mică

1 ou

ulei, pentru prăjit

Pentru sos

350 ml supă de carne

125 ml smântână

4 linguri amidon

pătrunjel

Cum se prepară chifteluţele

Combini pesmetul cu smântâna şi laşi câteva minute să se înmoaie. Adaugi carnea tocată, condimentele, usturoiul pisat, ceapa tocată şi oul. Omogenizezi şi formezi chiftelele, apoi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe şervete pentru a se absorbi excesul de ulei.

Pentru sos, pui supa în tigaia în care au fost chiftelele şi amesteci. Adaugi smântâna, amidonul şi amesteci până când se îngroaşă sosul. Pui chiftelele înapoi în tigaie, le mai laşi 1-2 minute şi presari pătrunjel tocat.

Sursa http://eatlittlebird.com/

http://eatlittlebird.com/

Mai multe