Ciuperci cu usturoi, trase la tigaie

6 martie 2018   Rețete

În zilele când ţii post, prepară o mâncare simplă şi delicioasă în acelaşi timp, ciuperci cu usturoi, trase la tigaie.

De ce ai nevoie pentru ciuperci cu usturoi

2 linguri ulei

400 g ciuperci pleurotus

1 căţel de usturoi

fulgi de ardei iuţi, după gust

sare

piper

pătrunjel

Cum se prepară ciuperci cu usturoi

Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ciupercile curăţate şi tocate. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci şi laşi ciupercile până când se înmoaie. Adaugi căţelul de usturoi pisat şi fulgii de ardei iute. Mai ţii pe foc 2-3 minute, apoi dai deoparte şi presari pătrunjel tocat.

Sursa https://simplysohealthy.com

https://simplysohealthy.com

Mai multe