Ciuperci umplute cu orez, reţeta de post
4 decembrie 2017
Rețete
Dacă te-ai săturat de sarmale de post, prepară aceste delicioase ciuperci umplute cu orez.
De ce ai nevoie pentru ciuperci umplute
4 ciuperci mari
2 linguri ulei
ceapă verde tocată, după gust
150 g orez fiert
1 legătură pătrunjel tocat
½ ceapă tocată
4-5 roşii dehidratate, feliate
caşcaval vegetal, după gust
sare
piper
Cum se prepară ciupercile umplute
Preîncălzeşti cuptorul. Speli bine ciupercile, le scoţi codiţele şi le usuci pe un prosop de hârtie. Amesteci orezul cu ceapa, roşiile deshidratate, codiţele de ciuperci tocate şi pătrunjelul. Le căleşti într-o tigaie, 1-2 minute, în puţin ulei. Umpli ciupercile cu această compoziţie, razi caşcavalul pe deasupra şi le dai la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei, 10-15 minute. Serveşti imediat.