Ciuperci umplute cu orez, reţeta de post

4 decembrie 2017   Rețete

Dacă te-ai săturat de sarmale de post, prepară aceste delicioase ciuperci umplute cu orez.

De ce ai nevoie pentru ciuperci umplute

4 ciuperci mari

2 linguri ulei

ceapă verde tocată, după gust

150 g orez fiert

1 legătură pătrunjel tocat

½ ceapă tocată

4-5 roşii dehidratate, feliate

caşcaval vegetal, după gust

sare

piper

Cum se prepară ciupercile umplute

Preîncălzeşti cuptorul. Speli bine ciupercile, le scoţi codiţele şi le usuci pe un prosop de hârtie. Amesteci orezul cu ceapa, roşiile deshidratate, codiţele de ciuperci tocate şi pătrunjelul. Le căleşti într-o tigaie, 1-2 minute, în puţin ulei. Umpli ciupercile cu această compoziţie, razi caşcavalul pe deasupra şi le dai la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei, 10-15 minute. Serveşti imediat.

Mai multe