Clătite cu cremă de ciocolată

15 octombrie 2013   Rețete

Clătitele cu ciocolată sunt un adevărat deliciu. În general, clătitele se servesc ca desert, dar pot fi servite şi ca aperitiv. Ingredientul care face diferenţa este umplutura. Noi am ales să-ţi prezentă reţeta un desert irezistibil.

Ingrediente: 2 ouă 250 g făină 400 ml lapte sau sifon o lingură ulei o bucăţică de drojdie (opţional) sare ulei pentru prăjit

cremă de ciocolată

frişcă(opţional)

Se pune făina într-un vas adânc. Se adaugă ouăle, sarea, uleiul şi puţin lapte până se omogenizează. Apoi, adăugaţi treptat laptele până se obţine un aluat consistent. Pregătiţi o tigaie pentru prăjit. Atunci când puneţi la prăjit o clătită, adăugaţi de fiecare dată un strop de ulei să nu se lipsească.

După ce aţi prăjit toate clătitele. Le puteţi umple cu delicioasa cremă de ciocolată. Atunci când serviţi puneţi peste ele şi un moţ de frişcă.

Dificultate medie

18 porţii

Timp de preparare: 1h

Mai multe