Clătite umplute cu muşchi ţigănesc
8 septembrie 2016
Rețete
Una dintre cele mai gustoase reţete de clătite umplute pe care le-am preparat în ultima vreme!
Ingrediente Pentru aluat 250 ml apă minerală 250 ml lapte 2-3 linguri ulei făină cât cuprinde 1 praf sare
Pentru umplutură
150 g caşcaval
300 g muşchi ţigănesc
2 linguri smântână
Mod de preparare
Amesteci toate ingredientele pentru aluat până când acesta devine curgător. Le coci în tigaie, apoi le laşi deoparte, acoperite pentru a le păstra calde. Pentru umplutură, razi caşcavalul, tai fâşii carnea şi le amesteci. Păstrezi o treime din cantitatea de caşcaval. Adaugi smântâna, omogenizezi şi umpli clătitele cu compoziţia obţinută. Dai la cuptor 20 de minute, iar cu 5 minute înainte de a le scoate presari restul de caşcaval pe deasupra.