Coroniţă din foitaj cu carne de pui, reţeta pas cu pas

18 octombrie 2017   Rețete

Când vrei să prepari ceva mai special pentru cei dragi, fă această plăcintă sărată cu carne de pui. Va dispărea din tavă înainte să se răcească.

De ce ai nevoie pentru coroniţă

1 pachet aluat foitaj

400 g piept de pui fiert

100 ml suc de roşii

200 g cremă de brânză

condimente, după gust

Cum se prepară coroniţa

Pas 1

Tai aluatul decongelat în 16 triunghiuri, pe care le aşezi într-o tavă tapetată sub forma unei flori. Presezi uşor marginile triunghiurilor pentru a se lipi unele de altele.

Pas 2

Combini pieptul de pui tocat cu sucul de roşii, crema de brânză şi condimentezi, după gust. Pui umplutura pe marginile florii, lăsând petalele libere.

Pas 3

Treci aluatul de pe margine peste umplutură, astfel încât să o acoperi. Dai tava la cuptor 20-25 de minute, până se rumeneşte coroniţa.

Sursa https://www.theseasonedmom.com

https://www.theseasonedmom.com

Mai multe