Cotlete de porc cu lămâie şi parmezan
20 martie 2014
Rețete
Lămâia şi parmezanul vor oferi acestei reţete un gust aparte, iar cei dragi o vor adora pur şi simplu.
Ingrediente:
8 cotlete de porc o linguriţă de sare o jumătate de linguriţă de piper negru măcinat 2-4 linguri de ulei de măsline zeama şi coaja de la o lămâie 4 linguri de parmezan ras pătrunjel tocat muştar
Mod de preparare:
Aşezaţi cotletele de porc pe hârtie pentru copt şi asezonaţi-le cu sare şi piper. Încingeţi ulei într-o tigaie şi prăjiţi cotletele (maxim 5 minute pe fiecare parte). Turnaţi zeamă de lămâie peste şi presăraţi parmezan ras. Garnisiţi farfuria cu pătrunjel, felii de lămâie şi muştar.
Sursa: marthastewart.com