„Cuiburi” cu ouă

9 mai 2014   Rețete

Ne-a fost destul de greu să dăm un nume acestei reţetă pentru că este de fapt „un ou în ou”. Veţi fi surprinşi cum putem transforma un simplu ingredient într-un aperitiv delicios. Încearcă reţeta şi spune-ne cum ţi-a ieşit!

Ingrediente:

2 ouă un vârf de cuţit de sare la fiecare ou ¼ ceaşcă brânză rasă

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 200 grade C şi pregătiţi o tavă  pe care puneţi hârtie pentru copt.

Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Ca să vă fie mai uşor, puteţi să folosiţi două boluri. Bateţi albuşurile până formaţi o bezea. După ce le-aţi amestecat bine, adăugaţi brânza rasă. Apoi, pe tava pregătită anterior puneţi albuşurile, făcând o gaură în fiecare albuş.

Puneţi tava la cuptor timp de 3-5 minute. După 3 minute, deschideţi cuptorul, scoateţi tava şi puneţi pe fiecare cuib gălbenuşul de ou. Mai daţi la cuptor 3 minute.

Serviţi-le imediat.

Sursa: honestcooking.com

Mai multe