Cum faci cea mai pufoasă omletă
5 octombrie 2016
Rețete
Dacă te-ai săturat de omleta clasică, noi îţi spunem care este secretul celei mai pufoase omlete.
De ce ai nevoie pentru omletă
6 ouă
2 linguri unt
1 lingură smântână
50 g brânză tare
2 linguri ceapă caramelizată
2 cepe verzi
1 praf de sare
piper
Cum se prepară cea mai pufoasă omletă
Spargi ouăle şi le baţi cu untul, brânza şi smântâna. Pui compoziţia într-o tigaie, pe care o aşezi pe foc şi amesteci continuu cu o paletă. Dacă vezi că ouăle se încheagă prea repede ia tigaia de pe foc. Când omleta capătă consistenţa unei budinci este gata. Pui omleta pe farfurii şi o asezonezi cu sare şi piper după gust. Deasupra pui ceapa caramelizată şi ceapa verde tocată.
Sursa foto http://www.masappetit.com