Cum faci cele mai bune aripioare de pui la cuptor
31 octombrie 2019
Rețete
Dacă îţi plac aripioarele de pui îţi propunem această reţetă pe care o poţi încerca şi atunci când ai invitaţi, întrucât vor fi cu siguranţă impresionaţi de ele.
Ingrediente necesare aripioare de pui caramelizate:
- un kilogram de aripioare - două linguri cu ulei de măsline - 50 ml sos de soia - două linguri de ketchup - 2 linguri miere - 4 căţei de usturoi - sare şi piper, după gust.
Mod de preparare:
Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius.
Într-un bol mic, amestecă uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul zdrobit, sarea şi piperul.
Spală şi curăţă aripioarele, după care unge-le cu amestecul obţinut mai sus şi aşează-le într-o tavă.
Dă-le apoi la cuptor timp de o oră ori până sosul este caramelizat.
Poftă bună!
FOTO Shutterstock